top of page
la joaca.png

Spațiu de joaca pentru copii și adulți

badmington, slackline, ping pong, pétanque, elastic, coarda, șotron

Ora 15:00 - 22:00

complet.png
la taifas.png

Eseuri video just wondering

Ora 16:00 - 18:00

la taifas.png

Aron Nor, Mina Mimosa și Maria Martelli Maria Martelli este socioloagă, co-host la podcastul de științe sociale contrasens și membră a colectivului de creație de video-eseuri just wondering. Este interesată de înțelegerea și analiza structurilor de putere și dominație, inspirându-se din teorii (eco)feministe, postumaniste și studii critice despre animale. Consideră important ca producerea de cunoaștere să fie sensibilă la contextul actual și urgent al schimbărilor climatice.

Vizionăm un eseu video din repertoriul echipei just wondering, despre drepturile animalelor și anti-speciism. Se numește Dincolo de speciism, dincolo de umanism, dincolo. Este narat în limba română și subtitrat în engleză. Continuăm cu un alt eseu, despre postumaninsm, in engleza.

Ora 18:00 - 22:00

Cunoaștere și socializare

Moment de cunoaștere pentru expozanți și participanți

la haleala.png

Ora 16:00 - 20:00

la ateliere.png

Disco Soup

Plănuim să gătim din ingrediente nedorite de la vendori sau alte surse, pe principiile conceptului internațional Disco Soup. Invităm vizitatorii să aducă și ei ingrediente care le prisosesc și să gătească alături de bucătarii prezenți feluri de mâncare de care să ne bucurăm cu toții.

la film.png

Ora 20:00 - 22:30

Documentar

la film.png

titlu 1 ____________________________

titlu 2 ____________________________

titlu 3 ____________________________

Metamorphosis este un documentar despre criza climatică, în care autorii captează prin metafore pătrunzătoare amploarea crizelor ecologice globale actuale. Totodată, prezintă oportunitățile de transformare și adaptare, redându-ne și puțină speranță.

Producție: Nova Ami și Velcrow Ripper

Natura umană - link

bottom of page