top of page

Cum poți susține organizarea Trifoi Fest

image9.png

Bilete

Am creat trei tipuri de bilete, valabile pentru toate cele 3 zile de festival. Orice ai alege, ne asumăm să direcționăm 20% din investiția ta spre îmbunătățirea spațiului în care va avea loc Trifoi Fest. Ne dorim să plantăm trifoi, aromatice și arbuști, astfel încât comunitatea să se bucure de aceste plante chiar și după ce festivalul se termină.

Achiziția unui bilet este opțională. Poți participa la Trifoi Fest chiar dacă momentan nu ai posibilitatea de a susține financiar festivalul. Nu vom verifica biletele la intrare și nici nu vom genera deșeuri punând brățări participanților, ca la alte evenimente. Iar dacă dorești să participi și să contribui în alt fel, scrie-ne la vreaula@trifoifest.ro.

Prin acest sistem opțional de bilete, încercăm să ne dăm seama dacă Trifoi Fest prezintă suficient interes pentru public ca să poată continua în viitor independent de finanțări externe. Pe de altă parte, ne asigurăm că accesul la festival este posibil indiferent de venituri.

Voluntar la Trifoi Fest 2023

Atât pe parcursul festivalului, cât și până atunci, avem nevoie de ajutorul vostru. De aceea, te invităm să te înscrii încă de pe acum ca voluntar:

Formular de înscriere

Îți mulțumim! Te vom contacta în curând!

la cumparaturi.png

Donații persoane fizice

Dacă dorești să faci o donație o singură dată, o poți face în acest cont:

ASOCIATIA PENTRU CONSUM SUSTENABIL
CIF: 34565964
IBAN: RO13RNCB0071174671500001
Banca: BCR, Banca Comercială Română

Sponsorizări persoane juridice

Dacă dorești să faci o sponsorizare în bani sau produse, în numele companiei pe care o reprezinți, îți propunem să ne auzim la un telefon sau să stabilim o întâlnire pentru a ne cunoaște și a stabili termenii colaborării.
Contact: Irina Breniuc, 0741 554 500

Dacă dorești să redirecționezi 20% din impozitul pe profit, în numele companiei pe care o reprezinți, dă-ne un semn la adresa contact@trifoifest.ro.

bottom of page
972763597242418