top of page
03 - la cumparaturi selectat.png
la film.png
la ateliere.png
la joaca.png
la taifas.png

Consultă programul fiecărei zone apăsând pe săgețile indicatorului de mai jos:

la cumparaturi - text png.png

Zonă de mâncare, băuturi, produse și servicii sustenabile

la cumparaturi.png

Vineri, Sâmbătă, Duminică

Ore: V (14:00 - 21:00), S & D (10:00 - 21:00)

La haleală

Încercăm să aducem la Trifoi Fest cât mai mulți producători de mâncare vegană, aliniați și cu celelalte principii. Deocamdată, au confirmat:

lore ilustratie 2.jpg

Lorelicious este un proiect cu principii plant-based. Lorelei Răducan aduce o perspectivă nouă asupra alimentației și redefinește conceptul de desert.

indivan.jpg

Indivan oferă mâncare indiană 
vegană, adaptată
gusturilor locale, gătită cu ingrediente de calitate și cu atenție la detalii, într-un food truck cochet.

throwback.jpg

Throwback este o cafenea cu cafea de specialitate, gustări și băuturi, dar și emoții trăite în  momente semnificative din copilărie și adolescență. 

toni gelato.jpg

Toni Gelato este o gelaterie cu multe opțiuni vegane și una dintre puținele cu cornet vegan. La festivaluri, de obicei vin cu noi varietăți. Abia așteptăm!

delicii traditionale.jpg

Delicii Tradiționale a apărut din pasiunea fondatorilor pentru dulciuri savuroase și, desigur, datorită respectului  față de tradițiile din trei zone: România, Siria și Turcia.

Healthy Bites.jpeg

Healthy Bites oferă prăjituri și patiserie lowcarb, fără zahăr procesat, fără regrete. La Trifoi Fest, vor veni și cu sucuri naturale și limonadă, dar și cu noi rețete vegane.

bio&co.jpg

La ferma organică din Ciocănari, Dâmbovița, bio&co cultivă biodiversitatea în coșul săptămânal, dar și solidaritatea cu angajații, persoane defavorizate.

maktoob.jpg

Povestea Maktoob este despre doi oameni care s-au întâlnit, întâi între ei, apoi cu berea craft. Maktoob în arabă înseamnă „așa a fost scris, predestinat”. 

de neagra.jpg

De Neagra produce etic și responsabil, pe principiile  Slow Food. Folosesc în special materie primă locală, crescută corect, sprijinind micii agricultori din zonă.

herb explorers.jpg

Herb Explorers oferă experiențe de foraging, gătit în natură, drumeții. Universul lor e format din plante medicinale și comestibile găsite pe munți și câmpii.

sol si suflet.jpg

Sol și Suflet este un centru de inovare, producție și educație în agricultură regenerativă. Vor să îmbunătățească starea resurselor, nu să le distrugă.

Filtu apa potabila la retea cu apa cu clor, la bateria din bucatarie, la chiuveta 7.png.jp

Filtre pentru apă potabilă, curată: 
elimină gustul și mirosul de clor, sedimentele 
și  contaminanții, dar păstrează mineralele și pH-ul natural al apei, fără să le influențeze.

Vineri, Sâmbătă, Duminică

Ore: V (14:00 - 21:00), S & D (10:00 - 21:00)

La cumpărături

Nu vor lipsi nici producători sau artiști care creează produse circulare, care reduc deșeurile, totodată vegane și cu respect față de natură. Au confirmat:

01 atelier merci.jpg

Atelier Merci este un atelier social de croitorie. Fiecare produs= o faptă bună. Fondurile strânse susțin cauzele asociației Merci Charity Boutique.

03 mag zw.jpg

Magazin Zero Waste București este locul cumpărăturilor fără plastic și al practicilor ecologiei profunde. Fără risipă.
Etic.
Vegan. 

02 altrntv.jpg

ALTRNTV este un magazin din București dedicat modei sustenabile, dar și produselor de decor, plantelor și cafelei de specialitate.

04 panseea 03.jpg

Produse cosmetice naturale românești artizanale, gândite să ajute pielea și părul, cu respect pentru planetă și grijă pentru cei care aleg să le folosească.

06 remesh 04.jpg

remesh, întreprindere socială fondată de Ateliere Fără Frontiere,  transformă bannere și mesh-uri publicitare în produse fashion sustenabile.

05 bine boutique.jpg

Bine Boutique, magazinul social al Crucii Roșii, schimbă imaginea pe care oamenii o au despre utilizarea și reciclarea materialelor textile.

07 seneca ecologos 03.jpg

Alături de editură și Anticafe, Seneca Ecologos este un proiect al Asociației SNK, prin care se oferă cursuri de ecologie aplicată, pentru companii și şcoli.

09 casuta cu lavanda.jpg

Căsuța cu lavandă oferă produse din plante perene, aclimatizate și crescute natural, care ajung să fie un leac pentru trup și pentru suflet.

08 babylon garden.jpg

Babylon Garden este primul sistem hidroponic pentru creșterea germenilor și a micro-verdețurilor, gândit și dezvoltat 100% în România.

10 i wood be.jpg

Atelierul I WOOD BE oferă produse eco friendly, unicate sau  personalizate: agende reutilizabile, produse multifuncționale, albume foto etc.

arida cultus 2.jpg

Arida Cultus ne pun la dispoziție toalete inteligente, confortabile, uscate, cu compostare, care ne oferă tuturor șansa de a... aduna rahatul, la propriu.

11 la centrala 03.jpg

La centrală este un instrument sustenabil dedicat unui proiect cultural: incontext/slanicmoldova. În atelierul lor, iau naștere mobilă și textile upcycled.

Vineri, Sâmbătă, Duminică

Ore: V (14:00 - 21:00), S & D (10:00 - 21:00)

La ONG-uri

Vom fi prezenți și reprezentante sau reprezentanți ale unor ONG-uri de mediu sau organizații care contribuie prin activitatea lor la bunăstarea comună.

micile bucurii 2.png

Micile Bucurii este un ONG de mediu care încurajează indivizii și companiile să coexiste în armonie cu natura, prin training-uri, campanii de informare și ateliere.

food waste combat 3.jpg

Food Waste Combat își propune să combată risipa alimentară activ și creativ. Din respect pentru hrană, pentru semeni și pentru mediul înconjurător.

aff.jpg

Ateliere Fără Frontiere este o asociație care integrează pe piața muncii adulții greu angajabili, prin 4 ateliere de economie circulară.

coop de en.jpg

Cooperativa de Energie furnizează doar energie din surse regenerabile, certificată. În coop,  votul comunității contează:

1 membru = 1 vot.

urban cultor.jpg

Urban Cultor propune soluții de agricultură urbană, grădinărit urban și compostare urbană în mediul privat și public, precum și ateliere de inițiere.

intre vecini.jpg

ÎntreVecini vrea să regenereze spiritul comunitar la bloc, prin micro-comunități offline în orașe și desfășurarea de activități în jurul sustenabilității.

olio.png

Olio este o aplicație care îți permite să dai mai departe lucrurile nenecesare, către oameni care locuiesc aproape: mâncare în surplus, haine, ustensile etc.

think healthy.jpg

Think Healthy este un proiect prin care Andreea Irimia vrea să promoveze mai multe tipuri de mișcare: #1Month1Challenge.

ecoteca.jpg

Ecoteca este un ONG de mediu specializat în managementul deșeurilor. Pentru ei, schimbarea înseamnă o colecție de fapte, activități și entuziasm: o colecție de verde.

ssb.jpg

SSB combină trecutul cu prezentul, apoi adaugă pasiune și energie, pentru a-ți aduce bucuria dansului lindy hop și a erei swing în București.

activero.jpg

Activero încearcă
să-ți aducă
starea de bine,
oferind clase de yoga, pilates și Total Barre™️,

într-un spațiu relaxant.

tempo loops.jpg

Tempo Loops este o școală de dans care oferă cursuri de balet, jazz, dans contemporan, tap, latino, ballroom și PBT (Progressing Ballet Technique).

papadii.jpg

Atelierul de păpădii este un proiect de educație timpurie non-formală prin lectură, artă și joc. La Trifoi Fest, vor oferi trei ateliere, vineri, sâmbătă și duminică

casuta calatoare.jpeg

Angela Ciobanu oferă oamenilor posibilitatea de a crea căsuța la care visează, fie ea la mare, la munte sau la țară, fie văzută și îndrăgită într-una dintre  călătoriile avute

arte liebere 2.jpg

ARTe LI(e)BERE este un proiect dezvoltat de Crina Cranta, artistă ceramică și curatoare la Grădina  din Gura Siriului, pionieră în educație de mediu și artivism. 

Dincolo-de-speciism.png

𝗷𝘂𝘀𝘁 𝘄𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴... este un proiect colectiv de creație ce produce video-eseuri teoretice și filme scurte, animate, speculative și critice la statu-quo. 

motum.jpg

MOTUM este o aplicație care te însoțește și te recompensează pentru alegerile sustenabile în materie de transport alternativ.

bottom of page