top of page

sâm., 16 sept.

|

13:00-14:30, zona La taifas

Vizionare și discuție liberă: De ce avem nevoie de bunuri comune

Avem nevoie de o alternativă la capitalism și un nou narativ care să-l înlocuiască. Urmărim discursuri și interviuri cu George Monbiot, pe teme precum o nouă poveste politică și puterea bunului deținut în comun. Apoi, discutăm despre cum putem crea un viitor al bunurilor comune, împreună.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Vizionare și discuție liberă: De ce avem nevoie de bunuri comune
Vizionare și discuție liberă: De ce avem nevoie de bunuri comune

Ora și loc

16 sept. 2023, 13:00 – 14:30

13:00-14:30, zona La taifas, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Avem nevoie de o alternativă la capitalism și un nou narativ care să-l înlocuiască. Urmărim discursuri și interviuri cu George Monbiot, pe teme precum o nouă poveste politică și puterea bunului deținut în comun. După vizionare, Irina Bujor ne va ghida într-o discuție liberă despre cum putem crea un viitor al bunurilor comune, împreună.

George Monbiot este un jurnalist și activist de mediu britanic. Susține tranziției către suficiență privată și lux public și se implică în proiecte de restaurare a biosferei. Printre cărțile sale, se numără: Feral: Rewilding the land, sea and human life; Heat: how to stop the planet burning; Out of the Wreckage: a new politics for an age of crisis; precum și Regenesis: Feeding the World without Devouring the Planet.

Share this event

bottom of page