top of page

dum., 17 sept.

|

18:00-20:00, zona La taifas

Umanitatea Fastă Sau Nefastă? (atelier de lucru interior)

Atelierul acesta este o invitație să explorăm în adâncimile conștientului și subconștientului nostru care sunt emoțiile și gândurile asociate cu faptul că facem parte din specia care a ieșit din echilibrul natural al planetei.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Umanitatea Fastă Sau Nefastă? (atelier de lucru interior)
Umanitatea Fastă Sau Nefastă? (atelier de lucru interior)

Ora și loc

17 sept. 2023, 18:00 – 19:30

18:00-20:00, zona La taifas, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

,,Umanitatea fastă sau nefastă?’’ este un atelier transformațional ghidat, care urmărește să deschidă ușile către o nouă perspectivă asupra rolului nostru ca parte a ecosistemului. Vom explora care sunt efectele asupra noastră ale acestor gânduri și emoții și de ce o componentă foarte importantă și de multe ori ignorată a restabilirii echilibrului natural este iertarea, acceptarea de sine și iubirea de sine radicală.

În cadrul atelierului, vor exista exerciții de autoreflecție, discuții și meditații ghidate menite să îmbunătățească perspectiva asupra noastră ca specie, ce se va traduce într-un peisajul emoțional interior mai pozitiv. După cum vom descoperi, emoțiile pozitive sunt esențiale pentru a putea crea îmbunătățiri pe termen lung în relația noastră cu ecosistemul natural.

Recomandarea este să veniți în haine comode și să aduceți instrumente de scris pentru momentele de explorare interioară.

Descriere Facilitatoare

Oltea Enache este un coach cu pregătire în eliminarea blocajelor subconștiente, pasiunea ei este să îi ajute pe oameni să trăiască în mod autentic, ajutându-i să elimine gândurile limitative și blocajele subconștiente care îi țin în loc. Pentru mai multe informații despre facilitator vizitați: https://www.artlybeing.com/

Share this event

bottom of page