top of page

vin., 15 sept.

|

18:00-22:00, zona La taifas

Slow networking

Te invităm la un moment de cunoaștere și socializare pentru expozanți și vizitatori!

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Slow networking
Slow networking

Ora și loc

15 sept. 2023, 18:00 – 22:00

18:00-22:00, zona La taifas, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Trifoi Fest reunește producători, artiști, furnizori de servicii, activiști, ONG-iști și consumatori cu principii comune. Rezonăm cu toții la valorile festivalului: circular, local, organic, vegan, etic, rezilient. Cu toate acestea, foarte rar avem ocazii să stăm la povești, să cunoaștem oamenii din spatele inițiativelor menite să ne ajute să trăim mai bine, cu mai puțin. De aceea, am alocat un interval generos dedicat acestei cunoașteri. Sperăm ca astfel să se lege noi relații, deopotrivă personale și profesionale.

Ne vom baza pe câteva instrumente de spart gheața, dar va fi timp suficient să și explorăm, să ne jucăm și să ne bucurăm că suntem împreună. De la ora 18. 30 până pe la 19.30, Irina Bujor, facilitatoare, ne invită să ne conectam la noi, la subiecte și între noi. Alături de ea, vom crea punțile comune de discuție și conectare pe temele care sunt de interes pentru fiecare.

Mai apoi, avem variante pe toate gusturile: puteți rămâne în zona de taifas la slow networking, puteți continua discuțiile în timp ce vă bucurați de bucatele din ingrediente recuperate în zona de haleală sau vă puteți retrage în zona de relaxare. De la ora 20, vă invităm și la film: vizionăm câteva episoade din Colapsul, despre care puteți afla detalii din evenimentul dedicat: https://www.trifoifest.ro/event-details-registration/leffondrement-colapsul.

Share this event

bottom of page