top of page

dum., 17 sept.

|

18:30-20:00, zona La ateliere

Self-sustainability: Life speed

Viața poate fi trăită în mai multe feluri. Uneori uităm că noi controlăm felul în care ne prindem în ritmurile vieții. Acest atelier e menit să ne reamintească ce ne este confortabil și ce ne susține când viața prinde viteză.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Self-sustainability: Life speed
Self-sustainability: Life speed

Ora și loc

17 sept. 2023, 18:30 – 20:00

18:30-20:00, zona La ateliere, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Life speed este un atelier experiențial ghidat despre sustenabilitate la nivel de individ. Atelierul te pune în contact cu corpul, preferințele personale legate de viteza cu care iei parte la viață, cum te afectează, dar și felul în care te influențează mediul din care faci parte. În ultima parte a atelierului vom reflecta și ne vom trage învățăminte legate de ce e sustenabil pentru noi înșine și cum să avem grijă de noi ca să putem lua parte la viața de zi cu zi cu echilibru.

Acest atelier este parte din proiectul Erasmus+ Harmony, în care oameni din ONG-uri din Europa au primit tool-uri cu care să practice sustenabilitatea la nivel personal pentru a putea implementa proiecte în armonie cu ei înșiși.

Miky Dănăcică este facilitator de ateliere pe subiecte de explorare a sinelui, relații interpersonale și sustenabilitate. A locuit timp de 5 ani în comunitatea de voluntari a centrului de cursuri și festivaluri spirituale Ängsbacka și în eco-village-ul Sunnemo Gård, ambele din Suedia. În București, colaborează cu Asociația Micile Bucurii pentru a reconecta oamenii cu natura, cu scopul de a combate consumerismul și risipa.

Share this event

bottom of page