top of page

sâm., 16 sept.

|

12:00-13:30, zona La ateliere

Renăscând în Grădina Urbană

Te invităm să părăsești tumultul urban și să te reconectezi la sine prin magia naturii. Timp de 1 oră și 30 de minute, ne vom bucura împreună de bucuria naturii, redescoperind echilibrul interior și regenerându-ne sufletele.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Renăscând în Grădina Urbană
Renăscând în Grădina Urbană

Ora și loc

16 sept. 2023, 12:00 – 13:30

12:00-13:30, zona La ateliere, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

În această oază de verdeață din București, te invităm să părăsești tumultul urban și să te reconectezi la sine prin magia naturii.

Timp de 1 oră și 30 de minute, ne vom bucura împreună de bucuria naturii, redescoperind echilibrul interior și regenerându-ne sufletele. Înconjurat de verdeață și frumusețea grădinii, vei fi ghidat în exerciții de mindfulness și conștientizare pentru a lăsa în urmă agitația orașului și pentru a aborda liniștea și calmul interior.

Vom crea o comunitate unită, în care ne vom împărtăși experiențele și vom deschide inimile către regenerare și vindecare interioară.

Acest atelier este parte din proiectul Erasmus+ Harmony, în care oameni din ONG-uri din Europa au primit tool-uri cu care să practice sustenabilitatea la nivel personal pentru a putea implementa proiecte în armonie cu ei înșiși.

Roxana Buzețelu este fondatoarea Asociației Micile Bucurii. Micile Bucurii este o organizație de protecție a mediului cu misiunea de a încuraja oamenii să se întoarcă spre viața trăită în armonie cu natura.

Share this event

bottom of page