top of page

sâm., 16 sept.

|

16:00-17:00, zona La joacă

Eco Art Discovery (2)

Misiunea exploratorului ecologic este aceea de a găsi piesa lipsă din puzzle-ul natural. Vom parcurge împreună această aventură plină de culoare, sens și responsabilitate.Prin artă putem aducem la viață conexiunile subtile ale ecosistemelor, întărind legătura noastră și angajamentul față de mediu.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Eco Art Discovery (2)
Eco Art Discovery (2)

Ora și loc

16 sept. 2023, 16:00 – 17:00

16:00-17:00, zona La joacă, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Prin "Eco Art Discovery", ne propunem să introducem copiii într-un atelier captivant, folosind spiritul ludic și magia poveștilor. Atelierul utilizează trei elemente esențiale: o poveste captivantă care va servi drept indiciu pentru misiunea lor, o impresionantă planșă mare (banner) pentru un exercițiu de artă freestyle și planșe individuale pe care creativii vor da frâu liber imaginației lor, dezlegând astfel misterul care va deschide poarta finală a aventurii. "Eco Art Discovery" este conceput ca un quest care folosește instrumente prietenoase cu mediul, pentru a învăța copiii modalități practice de protejare a naturii, într-un limbaj simplu și accesibil, adaptat nevoilor lor.

Workshopul este facilitat de Marta Curteanu, reprezentant al asociației Ateliere Fără Frontiere. Ateliere Fără Frontiere este o  organizație nonprofit a cărei misiune este integrarea socială, profesională și civică a persoanelor vulnerabile, cu risc de excluziune socială. Are la bază 4 ateliere de economie circulară. În cadrul workshopului, materialele utilizate sunt bannere publicitare folosite în cadrul atelierului Remesh, atelier prin care materialele publicitare sunt reutilizate și transformate în produse sustenabile de fashion.

Atelier gratuit, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani.

Share this event

bottom of page