top of page

Cum se face agricultură regenerativă în România

dum., 17 sept.

|

11:00-12:30, zona La taifas

Sol și Suflet este o fermă regenerativă fondată de Institutul de Cercetare în Permacultură din România (ICPR). Ionuț Bădica, unul dintre fondatori, ne povestește despre activitatea din cadrul acesteia și cum contribuie ea la crearea unui viitor alimentar sustenabil.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Cum se face agricultură regenerativă în România
Cum se face agricultură regenerativă în România

Ora și loc

17 sept. 2023, 11:00 – 12:30

11:00-12:30, zona La taifas, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Viziunea Sol și suflet este o rețea de ferme regenerative care au în comun un sistem etic de producere și desfacere a hranei cu un impact vizibil pozitiv asupra mediului și economiei, care determină o cultură vibrantă și o societate responsabilă. Pentru a ajunge acolo, au construit prima fermă regenerativă din România, cercetează și dezvoltă modelul de producție regenerativ, pe care îl distribuie Open-Source în cadrul librăriei de resurse educative, și instruiesc tineri fermieri la început de drum în cadrul programelor de Internship.

Alături de participanți va fi Ionuț Bădică, președintele Institutului de Cercetare în Permacultură din România și vicepreședinte al Asociației România în Tranziție.

Share this event

bottom of page