top of page

sâm., 16 sept.

|

18:00-19:30, zona La ateliere

Ateliere De Neagra - rețete în caiet

Sunteți curioși de rețele conservelor De Neagra? Rețete locale, internaționale și istorice fac casă bună împreună sub brandul nostru. Echipa dorește să le împărtășească cu doritorii prin 2 ateliere practice și creative, dar evident și printr-o degustare dedicată.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Ateliere De Neagra - rețete în caiet
Ateliere De Neagra - rețete în caiet

Ora și loc

16 sept. 2023, 18:00 – 19:30

18:00-19:30, zona La ateliere, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Sâmbătă vă propunem un atelier de construcție a unui Caiet de Rețete reîncărcabil cu coperți de lemn. Găurim, șlefuim și apoi pirogravăm coperți personalizate.

Primele pagini ale caietului le începeți alături de noi cu rețetele De Neagra. Lăsăm loc în program și de coloratul / desenatul unor planșe botanice dedicate legumelor „vedetă” din fiecare conservă De Neagra.

Pe parcursul întregului program al festivalului echipa De Neagra are borcane deschise pentru degustare și mese pregătite pentru sesiuni relaxante de desen botanic dedicate celor mici și mari deopotrivă.

ÎNSCRIERE

Atelierele sunt deschise adulților și copiilor deopotrivă.

Costul unui atelier este de 50 lei de persoană în baza unei înscrieri în avans (recomandat, pentru rezervare loc) sau la fața locului (în limita locurilor disponibile).

Share this event

bottom of page