top of page

dum., 17 sept.

|

16:00-17:00, zona La joacă

Atelier Senzorial - Călătorie în Lumea Vegetală

Vom descoperi fascinanta lume a plantelor prin intermediul simțurilor și vom afla ce sentimente ne transmit anumite miresme și care este sunetul unei flori.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Atelier Senzorial - Călătorie în Lumea Vegetală
Atelier Senzorial - Călătorie în Lumea Vegetală

Ora și loc

17 sept. 2023, 16:00 – 17:00

16:00-17:00, zona La joacă, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Văzul, auzul și simțul olfactiv vor fi puse în mișcare prin exerciții menite să îi apropie pe cei mici de mediul natural. Și pentru că simțurile dau naștere ideilor creative, vom realiza împreună imprimeuri pe lut din frunzele plantelor aromatice și legumelor crescute ecologic la ferma bio & co. Astfel, prin joc și imaginație vom învăța lucruri noi despre grija față de  mediul natural.

Cristina Brizoiu este manager de proiecte agricole la ferma socială bio & co, un proiect dezvoltat de Ateliere Fără Frontiere. Modelul bio&co are la bază principii și valori puternice: Omul este în centrul tuturor activităților. Localizată în satul Ciocănari, județul Dâmbovița, lucrătorii fermei sunt persoane vulnerabile, din medii dezavantajate, din sat sau împrejurimi. Legumele cultivate de ei sunt certificate ecologic și ajung în fiecare săptămână în coșul abonaților bio & co.

Atelier gratuit, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

Share this event

bottom of page