top of page

sâm., 16 sept.

|

18:00-19:00, zona La joacă

Atelier de Yoga în familie, inspirat de Călătoriile lui Erus

60 de minute de yoga distractivă, creativă și relaxată pentru întreaga familie! Un atelier potrivit pentru toate vârstele, care îți oferă ocazia să te conectezi altfel cu membrii familiei tale, prin jocuri și mișcări creative.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Atelier de Yoga în familie, inspirat de Călătoriile lui Erus
Atelier de Yoga în familie, inspirat de Călătoriile lui Erus

Ora și loc

16 sept. 2023, 18:00 – 19:00

18:00-19:00, zona La joacă, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

Îmbinăm, într-un stil kid friendly, posturi yoga clasice cu exerciții de meditație, respirație și gestionare a stresului, toate îmbrăcate în joacă, imaginație și poveste.

Ai citit sau ai auzit despre Călătoriile lui Erus prin Valea Răbdării, a Iubirii, Generozității și Recunoștinței? Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să pășești chiar tu prin Regatul Vântului și să pornești în misiunea de salvare a Lumii Bune alături de Erus, Roua și mărul vorbitor Alpi? Tu ce personaj ai vrea să întruchipezi?

Atelierul este deschis copiilor de peste 3 ani și familiilor lor! Copiii pot participa atât însoțiți, cât și singuri, fără părinți. Vom avea la dispoziție o oră în care să dăm viață poveștilor cu corpurile noastre, să experimentăm emoțiile pe care le simt personajele și să inventăm propriul nostru deznodământ!

Vino îmbrăcat în haine lejere, în care să te poți mișca. Dacă ai o saltea de yoga, te rugăm să o aduci. Dacă nu, vom avea noi câteva saltele pregătite.

Costul atelierului este de 50 lei de familie sau 25 lei de copil și se poate achita în avans sau la fața locului, pe baza înscrierii pe site.

Despre trainer:

Oana Maria Dan - instructor certificat Yoga Alliance După ce cariera m-a purtat pe drumuri diverse, însă mereu aproape de oameni - de la jurnalist de radio și translator, la creator de programe de mentorat pentru antreprenori și studenți  - am descoperit dorința de a ghida oamenii înapoi către ei înșiși prin yoga.

Am început aceasta calatorie în Vancouver (Canada), căutând o activitate prin care să-mi antrenez și echilibrez partea fizică, spirituală și emoțională. Primul pas spre a deveni instructor l-am făcut în primăvara lui 2017, în Uganda (Africa de Est) unde am absolvit un curs de yoga prenatal. În satul Kassena, practicând alături de femei și copii din Africa și din toata lumea, am descoperit noi semnificații ale învățăturilor yoga și dorința de a le împărtăși comunității în care trăiesc. ⭐ A trăi cu simplitate și cu conștiința de sine. ⭐ A zâmbi sincer. ⭐A găsi mulțumire și bucurie în pofida greutăților vieții. 

La sfârșitul lui 2017, am devenit instructor certificat Yoga Alliance (200 de ore în cadrul școlii Semperviva Yoga din Vancouver). În 2018, am obținut certificarea de instructor de yoga pentru copii în cadrul aceleiași școli, iar în 2019 pe cea de instructor pentru mame și copii.

Foto: Pexels, Valeria Ushakova

Share this event

bottom of page