top of page

dum., 17 sept.

|

15:00-17:30, zona La joacă

Atelier de confecționat Căsuțe Călătoare

Cei mici, însoțiti de adulți dacă au sub 7 ani, își vor crea căsuța visată folosind lemne recuperate de pe malurile râurilor, obiecte reciclate sau accesorii din natură.

Nu mai poți rezerva, dar poți veni la eveniment
Vezi și alte evenimente
Atelier de confecționat Căsuțe Călătoare
Atelier de confecționat Căsuțe Călătoare

Ora și loc

17 sept. 2023, 15:00 – 17:30

15:00-17:30, zona La joacă, Calea Plevnei 137C, București 060011, Romania

Despre eveniment

În cadrul workshopului "Căsuțe călătoare" ne vom crea căsuta la care visăm, fie ea la mare, la munte sau la țară, fie văzută și îndrăgită într-una dintre  călătoriile pe care le-am avut.  

Vom folosi, în principal, lemne recuperate de pe malurile râurilor, unde au fost aduse de apele acestora. Alte lemne au fost găsite pe plajă, fie de la o terasă dezafectată, fie purtate de valurile mării, până la țărm.  

De aici a pornit și numele Căsuțelor călătoare, cele mai multe dintre ele începându-și călătoria de la sute, poate chiar mii de kilometri distanță, față de locul unde au fost găsite lemnele din care acestea vor fi create.  

Obiectele cu care vom accesoriza căsuțele pot fi cuie, șuruburi sau șaibe vechi și ruginite, găsite într-o magazie veche, și ele călătorind și rezistând în timp.  De asemenea, vom folosi crenguțe, scoarță de copac, conuri de brad, ghinde, scoici sau pietricele, toate culese din natura.  

Căsuțele călătoare sunt remediul perfect pentru a ne readuce în călătoriile pe care le-am avut sau la care visăm.

Costul atelierului este de 70 lei/persoana.

Facilitare: Angela Ciobanu

Mai multe detalii la telefon: 0722 667 991

Share this event

bottom of page